Дизайнерът Поля Кинова представи „ОДИЛИЯ“ с бляскаво ревю (Снимки)

0

Дизайнерът Поля Кинова представи  „ОДИЛИЯ“  с бляскаво ревю (Снимки)

Дизайнерът Поля Кинова представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“ на 20 февруари 2020 г. в хотел „Балкан“ .

Превърнало се в ежегодно събитие Поля Кинова споделя: “ Малките неща са безкрайни по своята значимост. Красивите моменти от живота са най-ценни, правят го стойностен и осмислят новия ден!“

Лице на колекцията „ОДИЛИЯ“ е Марта Петкова – прима  балерината на „Националната опера и балет“.Тя откри модното събитие, танцувайки с финес под звуците на вечния Чайковски, превъплътена в Одилия. Именно тази грациозност и изящност определят и новата колекция на Поля Кинова.

Специално участие в модния спектакъл имаше и Петя Велкова – топ модел и управляващ партньор в Goto Jewellery and Diamonds, която дефилира на сцената с една от най-емблематичните рокли от новата колекция  на талантливата дизайнерка, за да закрие представянето на официалната линия тоалети. Роклята е ярък израз за силата на жената през погледа на ято птици, които за да полетят, разперват своите криле и безгранично покоряват нови върхове.

Тоалетите в „Одилия“ са разделени в две теми, като първата включва официални рокли, а втората – сватбени. Моделите се отличават с елегантна линия на силуета, прецизни кройки и оригинални идеи. Съчетание на дълбоки деколтета и изразителни перфектно подчертаващи линията бюстиета са в основата на всеки един тоалет. От колекцията струят романтика, шик, дантелени мечти, пера, тюл, бохо елементи и нетипични цветове.Силуетите са много разнообразни, богато орнаментирани материи, ефектни декорации, магнетични съчетания на цветове, безупречна ръчна изработка и съвременен стил дефинират новата модна колекция.

Финалната сватбена рокля е по-различна от всякога- истинско произведение на изкуството! Прима балерината Марта Петкова приковава вниманието на всички гости с рокля-шедьовър рисувана от гост художника Силвана Пападами. Различна във всеки един детайл.Ръчно рисувана коприна, която оживява пред погледа на човек. Създадена специално за събитието, роклята –картина пресъздава любовта и красотата на живота. На фона на изгряващото слънце  с раждането си от пепелта феникса е птицата, която символизира вечното възраждане, неугасващата страст към новото начало, предизвикателството и дързостта. Любовният танц между двете птици подсказва за нуждата от близост и огън в сърцата на хората. Фениксът – тази мистична птица, птицата на края и на новото начало.Тази магическа птица, сияйна и блестяща, толкова вдъхновяваща и възраждаща! Дизайнер Поля Кинова призовава :“Започнете нещо ново, бъдете дръзки, изпълнете мечтите си, надхвърлете ги и бъдете смели…“.

С колекция  „ОДИЛИЯ “ дизайнер Поля Кинова отбеляза 15 години творческа дейност!

Снимки: Цветелина Делийска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече