Български е-мобил ще разхожда туристите из Европа

0

Туристите от целия свят ще могат да разглеждат европейските столици с български екологични автомобили на три и четири колела, произведени в Русе.

Първият български производител на автомобили SIN Cars е готов да представи най-новите си разработки на возила за разходка на туристи – електрическата рикша на три колела E-TUK Ruse 500 и четириколесен открит автомобил L City Sun.

Премиерата на уникалните електрически модели E-TUK Ruse 500 и L City Sun беше насрочена за отмененото заради коронавируса автомобилно изложение в Женева.

Редица европейски компанииобаче  вече проявяват интерес към возилата за разглеждане на забележителности, които предлагат 360-градусова панорамна гледка.

Триколката E-TUK Ruse 500 е разработена по поръчка на френската компания Mondial Tuk-Tuk и ще бъде ексклузивно произвеждана за нея.

В първата си година най-малко 50 от българските електрически триколки ще разхождат туристи из Европа, пише „Монитор“.

Автомобилът L City Sun e първият в света с подобни размери и хомологация М1, предназначен за движение по пътищата и разработен предимно за превозване на туристи от и до хотели, разглеждане на градски забележителности или просто за разходка. Новият модел L City Sun разполага с 8+1 места и e единствен по рода си в света.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече