Италиански лекар: Пандемията цели бъдещи милиарди печалба от уж ефикасна ваксина

0

Корупция и безхаберие съсипаха италианското здравеопазване, според медика

Известен италиански лекар професор Стефано Монтанари даде ексклузивно интервю в местна медия относно мерките, с които се бори коронавируса и високата смъртност в страната, видя репортер на evromedia.bg.

По думите му, изключително ненужно е носенето на маски и ръкавици, които имат разрушителен ефект върху естествената защитна бариера на кожата. Той дава като пример все едно здрав човек да постави ограда от пръчки срещу комари.

Около нас има милиарди и милиарди вируси. И ако има коронавирус близо до вас, маската изобщо няма да ви защити. А ако човек е болен, тогава трябва да сменя тази маска на всеки 2-3 минути. В противен случай това също няма смисъл“, коментира медикът.

Той смята също, че хората не трябва да седят у дома, в страх и без движение. Те трябва да се движат, да ходят на слънце, а не да има лишаване от витамини.

Като основен виновник за епидемията в страната професорът смята Правителството, което със своите мерки влияе изключително вредно на здравето на населението. Дори ако човек прекарва вируса безсимптомно, тоест по същество е здрав, те казват, че е болен и че това ще се отрази на здравето му. Както и на здравето на всички, които сега наплашени седят у дома, не получават витамин D, водят заседнал начин на живот, в несигурност за бъдещето си.

Считам, че рисковата група – пенсионерите – също трябва спокойно да излизат на улицата и да водят нормалния си начин на живот. Затвореният живот ще убие повече хора, отколкото коронавируса. Макар че, може би това е целта“, допълва медикът.

Той е дълбоко убеден, че всичко случващото в света е било устроено в името на бъдещите милиарди печалба от уж прекрасна ваксина. От вирус, от който не може да има имунитет и следователно не може да има ваксина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече