Доказано: Американски военни самолети заснеха НЛО

0

Американското министерство на отбраната публикува три видеоклипа, показващи НЛО, заснети от представители на военноморските сили на САЩ, научи Evromedia.bg от официалния сайт на министерството. Според Пентагона, това са некласифицирани материали – единият заснет през ноември 2004 г., а другите два – през януари 2015 г.

„Те бяха публикувани през 2007 и 2017 г., без разрешение на Военноморските сили на САЩ, но още тогава автентичността им бе призната от ВМС“, се казва в съобщението.

След задълбочен преглед, министерството на отбраната е установило, че пускането на тези некласифицирани видеоклипове не разкрива чувствителна информация или системи и не засяга последващи проучвания на нарушаване на военновъздушното пространство от неидентифицирани явления. Министерството пуска видеоклиповете, за да изясни евентуалните заблуди в обществото относно това дали кадрите са истински или подправени и дали във видеоклиповете има нещо повече от вече излъченото. Въздушните явления, наблюдавани във видеоклиповете, остават характеризирани като „неидентифицирани“, се казва в съобщението на Пентагона.

Записите са направени от военни самолети и показват НЛО, което по външни белези не може да бъде определено нито като самолет, нито като хеликоптер, ракета или други познати летящи обекти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече