Доказано: Американски военни самолети заснеха НЛО

0

Американското министерство на отбраната публикува три видеоклипа, показващи НЛО, заснети от представители на военноморските сили на САЩ, научи Evromedia.bg от официалния сайт на министерството. Според Пентагона, това са некласифицирани материали – единият заснет през ноември 2004 г., а другите два – през януари 2015 г.

„Те бяха публикувани през 2007 и 2017 г., без разрешение на Военноморските сили на САЩ, но още тогава автентичността им бе призната от ВМС“, се казва в съобщението.

След задълбочен преглед, министерството на отбраната е установило, че пускането на тези некласифицирани видеоклипове не разкрива чувствителна информация или системи и не засяга последващи проучвания на нарушаване на военновъздушното пространство от неидентифицирани явления. Министерството пуска видеоклиповете, за да изясни евентуалните заблуди в обществото относно това дали кадрите са истински или подправени и дали във видеоклиповете има нещо повече от вече излъченото. Въздушните явления, наблюдавани във видеоклиповете, остават характеризирани като „неидентифицирани“, се казва в съобщението на Пентагона.

Записите са направени от военни самолети и показват НЛО, което по външни белези не може да бъде определено нито като самолет, нито като хеликоптер, ракета или други познати летящи обекти.

Прегледана: 535

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече