Патриотът Симеонов за Радев: Прехвърля мярката!

0

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви с тревога, че президентът Румен Радев вече губи мярката и не може да контролира изявите си през народа, информира Evromedia.bg.  Той не скри, че не е очаквал и на Гергьовден, толкова тачен от българите празник, Радев отново да критикува властта.

„За мен беше доста грубо на 6 май да се търси нещо скандално, някакви недъзи да се говорят. Това стана практика на президента, но то не работи в негова полза. Аз мисля, че с едни такива постоянни атаки към изпълнителната власт, той се обезличава. Прехвърля мярката“, категоричен беше Симеонов в сутрешния блок на Нова тв.

Припомняме, че при обръщениято си по повод 6 май – Деня на българската армия, президентът Румен Радев разкритикува отново Правителството и последствията от извънредното положение.

Успешно поколение и достоен живот не се постигат с насаждане на страх и примирение. Силна и модерна държава не се гради с апатия, а със смелост и дръзновение„, обяви Радев.

Относно упрека на партньора ВМРО от малката коалиция, че НФСБ им краде идеите, Симеонов отговори, че при тях водещо е колективното начало и подобни, вътрешнокоалиционни въпроси оставя за по-нататък.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече