Васил Божков каза тежката си дума от ОАЕ: Левски е пред гибел, но аз не съм виновен за това!

0

Хазартният бос е готов да даде акциите на клуба на сериозен инвеститор, дори и на феновете

Скандалният бизнесмен Васил Божков се включи но живо от ОАЕ, за да каже тежката си дума за съдбата на ФК „Левски“, информира Evromedia.bg. Той каза, че няма представа докога ще остане в Дубай, тъй като, ако напусне Емирствата, незабавно ще бъде арестуван. Но го боли за това ,което се случва с „Левски“.

„Бих направил всичко за Левски, за да върви нагоре. Аз съм готов да ги дам акциите, не да ги продам, само и само Левски да бъде спасен“, обяви Божков, включвайки се по bTV от Дубай, където е заедно с Георги Попов. 

Той припомни, че за по-малко от година е инвестирал над 25 милиона лева в клуба, за да бъде стабилен и ида върви нагоре.

Готов съм да дам акциите на Левски, на който ги поиска. Бих ги дал на сериозен инвеститор. На феновете бих ги дал безвъзмездно. Левски е пред гибел, но аз не съм виновен за това. Искам да издържам Левски, но нямам възможност, заради запор над фирмите ми. Ще дам акциите там, от където ги взех или на феновете. Говорил съм с изпълнителния директор Павел Колев и с Тити Папазов. Не виждам бъдеще за Левски, който и да ги вземе“, допълни Божков.

В момента Божков е в Дубай, със статут на резидент. Тъй като има повдигнати 11 обвинения от Българската прокуратура, не може да се върне в България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече