Манолова стреля срещу модела „Борисов“: Не може да се управлява от телевизора и да раздават пари от джипа!

0

Лидерът на гражданската платформа „Изправисе.бг“ Мая Манолова заяви, че категорично се противопоставя на модела „Борисов“ и по тази причина тя ще се яви на следващите избори. По пътя си към властта тя ще разчита на недоволните от управлението на Правителството граждани, с които започва експресни срещи в страната.

„Хората, които излизат срещу модела, Борисов, ще се увеличават. Това са хора, които са ограбени, които са излъгани, до които прословутите пари на Борисов не стигнаха. Ще участвам на следващите избори. Борисов е свикнал да играе мач на една врата, който е предварително уговорен. Битката ще бъде спечелена от гражданите“, заяви Манолова в ефира на bTB тази сутрин.

Според нея моделът „Борисов“ е изкарал хората на улицата, изкарал ги е и под неговите прозорци.

„Тези хора са алтернативата, те са новия политически субект, това е нещо, което изнервя властта и ги е страх. Това са хората, които не могат да търпят повече Борисов да разхищава парите им, да ги краде и да ги раздава на близките си фирми и приятелски кръг. Всички те са недоволни от начина, по който се управлява София и страната и всичко, което представлява моделът Борисов. Фирмите са същите, поръчките са същите, ремонтите са същите, липсващите места в детските градини са същите. Не може Борисов да управлява от телевизора и да раздава пари от джипа си, допълни Манолова. И аз съм правила грешки, призна Манолова. Никой не е идеален, но винаги съм отстоявала справедливостта. Всичко е било публично и ясно“, бе категорична Манолова.  

Тя настоя да стане ясно, че не е била охранител на Тодор Живков, не е  ортак на хора от подземния свят и не играе карти с петролни босове.

Не ме търсете във вашите задкулисни уговорки, господин Борисов. Не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната да чуя хора, да кажем ясно, че партийните мерки не стигат до обикновения човек. Борисов продължава да раздава пари. Ще поискаме ревизия. Много добре знам начинът, по който един субект участва в избори. Решението ще го вземем заедно с гражданите”, заяви Манолова.

Тя бе категорична, че е несериозно в условията на криза да говорим за „ляво“ и „дясно“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече