Фатално решение: Съпрузи се обесиха заедно!

0

Възрастни съпрузи са намерени обесени заедно в карнобатското село Екзарх Антимово, съобщава Pirinsko.com. Драмата е още по-разтърсващата заради силната любов помежду им, макар че са били на над 80 години. Те са решили да останат заедно и в смъртта. 

„Много уважавано семейство са в селото. Всички ги познават. Държат местния казан в Екзарх Антимово. Бяха си на възраст – единият на 80, другият на 83 години. През последните години имаха много болежки. Страдаха от различни заболявания. Явно са решили, че ако единият почине, другият няма да може да преживее раздялата и са взели фаталното решение“, разказа местен жител пред Флагман, който познавал добре семейството. 

Те имат двама сина, които също живеят в Екзарх Антимово. Единият от тях, който живеел с възрастните си родители, е открил висящите на бесилото мъртви тела. 

„Прибрал се вкъщи и открил обесените си родители. Много голяма трагедия! Още не са се съвзели, Господ да им даде сили. Но пък историята ще помни вечно двамата влюбени“, разказа още местният жител. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече