Дисидентът Петър Бояджиев пита: Защо Пеевски може да бъде депутат, а Божков не?!

0

Дисидентът и политически емигрант Петър Бояджиев стриктно следи обществено-политическите процеси в страната през последните 30 години и поставя много значими и актуални въпроси. Той използва личният си профил във Фейсбук за трибуна, откъдето „буни духовете“ и търси отговори на алогичностите в държавата.

Ето и последните му злободневни въпроси:

„Днес Божков е обявил, по един канал, че възнамерява да се включи в политиката. Очаквам воят на палячовците срещу тази новина. Да, ама аз ще попитам. Защо за тях Делян Пеевски има право да е депутат, купувайки 100 000 гласа по престъпен, според закона начин, а Божков не. Поне законът му разрешава и съм сигурен, че до идните парламентарни избори, няма съд, който да го лиши от правото му да бъде избиран за депутат.

Значи приемате Доган да бъде пазен като писано яйце и обслужван от НСО, но сакън Божков, който като къртица успя да събере тази колекция, докато тези като Доган крадаяха и изнасяха за пари културното наследство на България, няма право да бъде избиран за депутат. Значи мадам В може да се търкаля в чаршафите на Доган, а Божков бил изнасилвач. Абе, я ми кажете има ли момиче, което да ходи само в нощните заведения, с някаква друга мисъл, освен да забърше някое евро или някой подарък.

 Добре ли са тези дето искат да ни убеждават, че Божков изнасилвал тези красавици, които са отишли там само с надеждата да ги забележи някой паралия.

Снимка: Фейсбук профил на Петър Бояджиев

Значи Данчо пиколото от Слънчев бряг, може да е години наред депутат и да контролира парите на бюджета, а Божков не.

Значи търговецът с българско гражданство Каракачанов, може да бъде 4 години министър, а Божков не. Няма да продължавам повече с изкривеното мислене на някои хора защото няма да ми стигнат страниците. Само ще добавя, че Божков има потенциал да вкара сериозна парламентарна група при следващите избори. Достатъчно е да се реши да го поиска“, анализира Бояджиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече