Мъж твърди, че семейството му е упоено, за да бъде обран домът им

0

Крадци обраха семейство от София, докато спят, предава NOVA. Освен пари и банкови карти, отмъкнали и автомобила им. Случаят е от столичния квартал “ Надежда“.

Обирджиите влезли през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, защото спали непробудно и се събудили с главоболие. Потърпевшото семейство живее на втория етаж.

„Крадците влизат през балкона и оттам в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, разказва Добромир Зидаров.

Той предполага, че  е използван газ, който да преспи семейството. По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, съпругата му и детето им. Първа се събужда майката на Добромир, която открива, че телефонът й липсва.

В последствие открива, че го няма и портмонето й. След това семейството разбира, че са задигнати документите на Добромир, както и семейният автомобил. „Майка ми спи много леко, но тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както обикновено.

Мен и съпругата ми ни боляха главите през следващия ден, имахме и неприятен вкус  в устата, чувствахме се замаяни”, сподели Добромир. Семейството вика полиция, които им взимат показания. Потърпевшият сподели, че в квартала често се разбиват автомобили, крадци са посегнали и на прането на съседи на Добромир.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече