Борисов на извънреден брифинг: Целта е да ни смачкат психически, а после ще ни посегнат и физически!

0

Нашите политически противници днес удариха дъното. По-скоро въпросът е защо, защо сега се прави, а не преди изборите. Защото юли месец е важен, защото очакваме да отпадне механизмът.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

България върви уверено заедно с Хърватия към влизане в Банковия съюз, което значи и парична независимост. Кога станахме неудобни? Когато извадихме България от една орбита и я пратихме директно с придобиването на новите самолети F-16 –Block 70 в истинската евроатлантическа общност, оттогава се роди омразата към нас – ярко и силно, добави Борисов.

Ние запазихме българите и България от това, което се случва в целия ЕС по време на пандемията, добави той.
Премиерът Борисов анонсира, че утре министерството на енергетиката ще пусне съобщение за АЕЦ „Белене“, в която ще участват три големи компании от САЩ, Русия и Франция, като сред тях са „Дженерал Електрик“, „Росатом“ и “Фраатом”.

Борисов подчерта, че страната ни осъществява геополитически проекти в областта на енергетиката, като „Балкански поток“ и интерконектора с Гърция, по които ще тече не само руски, но и природен газ от други страни, с което ще се осъществи истинската диверсификация.
Какво получаваме – компромати. В учебниците на КГБ пише, че когато създадеш един компромат, трябва да създадеш такъв, че трябва да отвратиш този, който го гледа.

Сто пъти казах, от Васил Божков нито една стотника не съм вземал. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият, подчерта Борисов. Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра, категоричен е Борисов.

Това са необратими процеси – банковия съюз. Това страшно ги притеснява, каза още Борисов и добави, че „юли месец ще бъде много важен“.

Аз съм свободен човек, имам нормален живот. Целта е да ни смачкат психически, а после ще ни посегнат и физически. Аз съм притеснен, защото когато спя, съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега. И как ще спя, попита Борисов. Човек има лично пространство, как така ще ме снимат как спя. Не мога да знам снимките дали са истински и затова чакам проверката, уточни Борисов за снимките, изтекли в публичното пространство и публикувани от анонимен автор, за които се твърди, че са от спалнята в резиденцията на премиера „Секвоя“. От днес ще спя с пистолет, добави Борисов. Не, с пистолет до главата не мога да спя, уточни той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече