Цветомир Найденов разобличи схема на Божков за фалиране на държавното тото

0

Бившият съдружник на бизнесмена Васил Божков – Цветомир Найденов твърди, че хазартният бос е искал да фалира държавното тото и да го приватизира. Ето какво написа той във фейсбук:

Снимка: Фейсбук профил на Цветомир Найденов

В цяла Европа моментните лотарии са държавен монопол, държавни концесии или нещо подобно. Никъде в света няма възможност частен оператор да организира лотария в конкуренция с лотария, организирана от държавата. Та в този ред на мисли, а и в унисон със споровете кой и как е дал възможност дълги години Васил Крумов Божков да си разиграва коня както си иска, нека да се провери КОГА и КАК в Закона за хазарта се появиха тези текстове, че частник може да организира лотарии и тото в България.

То е ясно, че Черепа ги излобира тези промени… въпросът е да се види кой му уйдиса на акъла? Не му стигна времето да фалира и Тотото (а Чери положи огромни усилия да го удуши) , а после и да го приватизира… тази велинградска завалийка.
Законът на Валери Симеонов за лотариите върна нормалното положение и в България.
#бъдетеизлъгани“.

Припомняме, че словесната престрелка от страна на Найденов към бившия му съдружния започнаха още от момента, в който хазартният бос избяга в Дубай.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече