Божков извади на бял свят тайнствения си свидетел срещу Горанов

0

Бизнесменът в изгнание Васил Божков публикува много кратко видео със свидетел, за който обяви преди няколко дни, че „не могат да му запушат устата“. Този път отново е засегната темата за финансовия министър Владислав Горанов и твърденията на Божков, че му е давал подкупи. Посоченият от Божков като свидетел Георги Попов – предишният собственик на „Левски“ – говори, че виждал как Божков, отивайки във финансовото министерство, вземал „предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си“.

Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него. Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Излизаше носейки единствено традиционната си пура„, добавя Попов в долното видео.

Реакциите под поста с видеото обаче изобщо не са еднозначни.

Има доста в следния тон: „И признанието че цял живот е подкупвал политици ще превърне Божков в следващия Месия? И хората му се радват все едно нещо хубаво е правил, който дава подкуп е толкова виновен като този, който го взима.

Има и въпроси към Божков снимал ли е номерата на парите и на златните кюлчета. „Нали беше Севда? (бел. ред. – пиарът на Правителствена пресслужба Сведелина Арнаудова). Сега пък лично предаване в МС. Много объркано стана….“, гласи друг коментар.

Има и чудене, че банковите извлечения, които Божков публикуваше за теглени от банката пари, са в левове, както и реплики: „Сега разбираме от къде са пачките с евро в нощното шкафче на Борисов“.

Най-много призиви обаче има към главния прокурор Иван Гешев да се самосезира.

Ето и линк към самото видео на хазартния бос: https://www.facebook.com/watch/?v=279624433381225

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече