Радан Кънев към Борисов: Вие сте шампион по безполезно присъствие в политиката

0

Господин Бойко Борисов, премиер в неосъзната оставка, каза, че има много работа за вършене – нови здравни, социални и икономически мерки, национален план за възстановяване и инвестиции на парите от ЕС и Зелената сделка, икономическа модернизация, нов бюджет. С тези думи започва коментарът на евродепутата Радан Кънев във Фейсбук относно поведението на премиера Бойко Борисов.

Снимка: Фейсбук

Именно – той изреди НЕСВЪРШЕНАТА работа на днешното правителство и мнозинство. Работа, която не намериха смелост и компетентност дори да започнат, която днес са неспособни да изобщо да планират. А тя наистина трябва да бъде осъществена …

Каза, че е нужно национално съгласие и спокойствие. Прав е – нужно е. И двете – и националното съгласие, и общото усилие за модернизация на обществото, минават през оставка и спешни нови избори. Толкова. Другото е плява, празни приказки.

Бойко, г-н Борисов, Вие сте шампион по безполезно присъствие в политиката. Тези десет години, с малки изключения, ще бъдат запомнени като обществен застой, пропуснати възможности, изоставане от Европа и нов разцвет на мутрите.

Имате последен шанс да бъдете полезен – да дадете възможност на обществото да тръгне бързо напред.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече