Службите следят под лупа люлинската мутра Иво Пифа

0

Притиснатите до стената олигарси начело с Васил Божков организират масов пуч срещу Борисов и Гешев през септември. За целата по “дубайска линия” е дадено нареждане на крими героите Пифа и Гаргата да събират хора от крими контингента и да се стигне до кръвопролитие на площада.

Пифа е прочут люлински бандит, известен още ранната демокрация. В дебелото му досие има регистрации за измами, рекет, лихварство и дори убийство, за което по неизвестни причини отърва затвора.

Последният му арест беше по време на карантината, когато бандата на Пифа и Гаргата нападна столичен бизнесмен и се опита да го рекетира. Стигна и се до стрелба, за радост без жертви.

Гаргата също е с богато криминално досие и е известен на полицията най-вече с наркоразпространение. Имената и на двамата бандити често изплуват и покрай наказателни акции с палежи на автомобили, побои и рязане на уши, като сигналите срещу тях са десетки. Интересно е защо държавата оставя подобен род хора да се разхождат по улиците и да продължават да вредят на обществото.

Като камшичен удар, слепотата на родната Темида се обръща с цялата си сила и страховитете бандити се готвят да бутнат властта.

За целта е създадена стройна организация от Иво-Пифа. Същият дължи огромни суми пари на различни хора, които са инвестирали средства в нелегален бизнес. Значителен е и дългът му към приближени на хазартния бос Васил Божков. Именно затова Пифа е включен като основен организатор на пуча през септември. Оказва се, че огромен брой хора се възползват от лихварските услуги на люлинския бандит за дребни суми от порядъка на 100-200лв., които след облагане със солидна лихва нерядко стават хиляди.

Именно такива длъжници ще бъдат изкарани на площада, принудени от тежкия лихварски хомот. Освен това се събират и допълнителни “протестиращи” от Пифа и бандата му с обещания за заплащане от 50 лв. на ден. Ролята на Гаргата в заверата е да изкара на площада дребните нарколейтенанти, които да влязат в ролята на провокатори. Целта е да се пролее кръв и Борисов и Гешев да хвърлят оставка, писа Пик.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече