Кирил Добрев: Влизам в изборите за лидер на БСП, за да бия Нинова по нейните правила

0

Като сме приели тези правила, дайте да я бием по нейните правила! Това заяви останалият единствен конкурент на Корнелия Нинова в преките избори за лидер на БСП досегашен неин заместник Кирил Добрев. Той дойде за среща със столичните социалисти, организирана вчера. 

Според него отказът на Нинова да присъства на дискусията е за нейна сметка.

От това губи БСП, всички ние имаме своето мнение за развитие на държавата и партията. Начинът, по който се опитва да пропусне дебатите и срещата с другите кандидати, е обиден за БСП“, каза Добрев.

Цялата тази кампания я бяхме замислили както я правят нормалните социалистически партии в Европа, а там всяка седмица имаше дебати по различни теми. Силата на социалистите е в палитрата от различни мнения и хора, съжалявам, че това не се получи при нас, че Нинова пропусна всички дебати, а от това губи партията“, каза още той.

По думите му, има основание да се смята, че изборите са опорочени, като даде пример, че дори не се знае колко са членовете на БСП.

Но смятам, че единственият начин да противодействаме е да участваме, за да можем с хората, които ни подкрепят, да спрем начина, по който искат да правим избори„, каза още Добрев.

Източник: „Марица“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече