Мартин Карбовски: За 15 години Бойко Борисов не е дал нито един отговор на въпроси

0

В събота – на 19 септември, в предаването „Карбовски: Втори план“, журналистът представя проекта „Експеримент: Богат – Беден“. В него дизайнерката Мегз отива при хора, на които преди години социалните служби отнемат децата, защото са бедни. Задачата на Мегз е да се опита да им помогне – но не с пари, а с акъл, загатна в „Лице в лице“ Карбовски.

От думите му стана ясно още, че подготвя филм с фокус катастрофите на пътя: „…Mладите момчета, които въртят гуми и ни застрашават. Аз бих стрелял по тях. Това са убийци, които ползват като туземци всички технологии, произведени в Бавария, и смятам, че ако те искат да ме убият с тяхното дрифтене по улиците и светофарите, аз съм длъжен да стрелям по тях, защото съм длъжен да се самозащитавам. И макар че тези деца – те са деца и са в някаква степен невинни, искам да покажа… Всички знаем какво стана с Милен и кой е Милен, но не знаем кой е бил отзад на колата на Милен, която размаза Милен. Показвам такъв човек. Не същия, защото онзи никой не го знае къде е и властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков“, разказа Карбовски.

Той не спести коментар и относно политическата обстановка в страната и продължаващите протести с искане на оставките на главния прокурор и премиера Бойко Борисов, предава bTV.

За последните 15 години Борисов не е дал нито един отговор на въпроси. Той винаги си говори каквото си иска – той си казва неговите неща. И от телевизора се размахват едни милиони и всички си казват: „Ей, тоя колко милиони ни даде“. Аз искам да питам всеки един зрител пред телевизора: Колко ви даде всъщност и какво виждате като милиони? (…) Трябва ни прогрес и ако някой е застанал на пътя на чистия, въздух трябва да си ходи“, каза журналистът.

Той определи протестите като „учтиви и възпитани“ като направи сравнение с бунтовете във Франция и Беларус, където се стигна до по-категорично използване на сила.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече