Обрат: „Отровното трио“ се разцепи – проф. Минеков обиден след приятелска критика

0

Протестът се разцепи. Проф. Велислав Минеков се обиди лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков, не прие критиката му и обяви, че хвърля кърпата, напуска демонстрациите и оставя организацията им на Величков. Така Отровното трио стана Отровно дуо. В него остават Бабикян и Хаджигенов.

На стената си във фейсбук Минеков написа:

След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста.

Със сигурност ще бъдат по-добри.

Ние ще бъдем в публиката.

Чудесен повод за почивка.”

В свой анализ за протестите, публикуван вчера, Велислав Величков констатира, че народният бунт е навлязъл в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация. „Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две – три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място.

„Отровното Трио“ казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, „държейки микрофона и тъпана“, Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по – видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали „искрата Росенец“ и по -левите около Мая Манолова, които коопрериат с три малки партии и са близко до Триото”, посочва още Величков.

Източник: Standartnews.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече