Симеонов призна: Харесвам Цвета Караянчева като жена, никаква оставка

0

Той сравни протестиращите с червени кхмери и народната милиция след 9 септември, която разстрелвала опонентите

Цвета Караянчева е обаятелна жена и достоен председател на Народното събрание. Защо! Вие не я ли харесвате като жена! Това попита Валери Симеонов, лидер на НФСБ пред Нова.

Той се ядоса на водещите за темата с оставката на Караянчева. „Претоплена манджа, каква оставка, какви пет лева“, изригна той, „Пет квартални хулиганчета от Благоевград се появили с кофи„.

Той защити Караянчева за прочутото изказване в Лом относно протестиращите и метрото. „Това е партийно събрание. Вие знаете ли какви простотии говорят Нинова и Карадайъ на своите събрания„, попита Валери Симеонов и добави, че има запаси.

Той се нахвърли няколко пъти върху Виктор Николаев. И разкри, че от прозореца на МС видял водещия да протестира срещу него, когато митинг поиска оставката му като вицепремиер и се стигна до такава. „Но не съм искал да ви уволнявам„, усмихна се депутатът.

Той сравни протестиращите с червени кхмери и народната милиция след 9 септември, която разстрелвала опонентите. И се успокои, че последните нямат калашници. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече