Радослав Бимбалов: Борисов излъска егото си над трупа на здравната ни система

0

Днес Радослав Бимбалов, едно от разпознаваемите лица на рекламния бранш в България, коментира поведението на премиера Бойко Борисов. В личния си профил във фейсбук Бимбалов написа:

Снимка: Фейсбук

„Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било положителна оценка на МВФ за икономическите мерки на правителството. Със завидно самодоволство премиерът изчете предвидливо подчертани изречения. На моменти гласът му се издигаше в познатото кресчендо, за да подсили ефекта на „похвалите“. Егото му набъбваше като в евтино пор….о.

Вече знам какво му доставя удоволствие. Да лъска собственото си извратено самочувствие над трупа на здравната ни система. Да хвърля порочното си семе на некадърност и аматьорщина над изгнилото туловище на образованието ни. Да втвърдява мръсната си съвест, зяпайки голото ни, поругано правосъдие.

Премиерът ни е откровен фетишист. Не, той не си пада по дамски токчета, забити в пъпа му. Той се възбужда скандално истински от друго – има фетиш към най-уродливото нещо, което може да срещне в живота си.

Фетиш към себе си.“

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече