Георги Богданов: Децата се използват за политически цели, родителите им са гласоподаватели (ВИДЕО)

0

Никога у нас не сме имали последователна политика в социалната сфера и нито една управляваща политическа сила в последните 20 г. не е направила стъпка в тази посока. НМД всяка година издаваме един бележник на властта, в който отбелязваме какво е обещало, какво е изпълнило и какво не е текущото правителство. Оценката винаги е била около тройка. Сега е 2,90. Това се отнася и за демографската политика, раждаемостта, детското здравеопазване.

Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ Георги Богданов, изпълнителен директор на Национална мрежа за децата.

Вижте цялото интервю с Георги Богданов тук:

В интервюто Георги Богданов каза още:

Децата действително се използват за политически цели. От политиките за детето се интересуват родителите, които са гласоподаватели. По тези линии пропагандата минава най-ефикасно. А виновни винаги са норвежците, Сорос и НПО-тата.

Децата ще понесат кризата в най-тежка степен – не в медицински, а в социален, психологически и емоционален смисъл. Отношението на възрастните към вируса се преекспонира върху децата.

Другата страна на проблема е мизерията, в която живеят много деца. Има деца, които заспиват гладни. Има деца, които губят топлия безплатен обяд на БЧК в училищата, излизайки на дистанционно обучение.

В Щатите тръгна нова конспирация – QNN, която е забранена от ФБР, но има милиони последователи в целия свят. Те вярват, че Хилари Клинтън и елитът на САЩ са педофили, които тормозят деца и им изтеглят надбъбречната жлеза, за да си я инжектират. Краен фундаментализъм.

Ние пък вече втора година нямаме стратегия за детето. А домашното насилие продължава да процъфтява.

Автор: Емил Янев

Източник: „Банкеръ“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече