Журналист посочи защо версията на Борисов за снимките от спалнята му не е логически издържана

0

Помните, че “Биволъ” и Е-вестник направиха експертиза на снимките от спалнята на Борисов. Преди ден от интервюто пред ФАЦ стана ясно, че министър-председателят знае коя е българската Мата Хари, защото тя влязла у тях (без багажът й да бъде проверен от НСО), докато той давал интервю, припомня журналистката Полина Паунова във Фейсбук.

“Според установеното от Биволъ и Е-вестник така наречената Мата Хари е направила снимките на 25 септември 2017 г в 15:18:23 ч., както и 9 секунди по-късно: 15:18:32 ч.

Има и друга снимка, правена на 12 декември 2017 г. в 14:19 ч. Има и снимки от 4 януари 2019 г. в 16:24 часа. След като по думите на Борисов “по това време е давал интервю”, може би е добре да уточни в кой от всички тия дни е давал интервю и на кого, че нещо не откривам изява на премиера? Най-близкото, което успявам да намеря е, че на 22 декември 2017 г. Борисов е бил гост в Панорама, интервюто е записано в неговия кабинет, а водещият Бойко Василев казва в ефир, че разговорът се е провел по-рано същия ден (т.е. 22 декември, петък).

Та, може ли да разберем кое е интервюто, което Борисов е дал, за да знаем има ли истинност в детайлите, които разпространява или не... Ако няма: изглежда цялата версия става логически неиздържана… Затова: ако намерите интервю в тия дати (и в тия часове с интервал 15 мин) – моля, кажете.“

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече