Ген. Атанас Атанасов за „изповедта“на премиера: Ако в Германия проституцията е легализирана, у нас тя е престъпление по НК

0

„Борисов, проститутките и КГБ“ – така би могло да се озаглави ”изповедта” на премиера ни в чуждата преса, където в опит да се измъкне от един скандал яко се е накиснал в друг. Защото!“, коментира в личния си профил във Фейсбук генерал Атанас Атанасов.

Борисов дава интервю за известна немска медия и там говори, че в правителствената резиденция го посещават красиви жени за „задоволяване на човешките му потребности“. Но! Ако в Германия проституцията е легализирана, то у нас тя е престъпление по НК. И излиза, че премиерът за задоволяване на човешките си потребности, се възползва от услугите на лица, които участват в престъпна дейност!

При условие, че всички нива на тази криминална дейност в България са организирани и контролирани, се поставя риторичният въпрос – зависим ли е от сводническата мафия българският премиер ?! И парите и златото в чекмеджето са тежък компромат, но… зависимостта при „задоволяване на човешките потребности“ е още по – лошо! И това не подлежи на доказване, защото е известно от както свят светува, много преди Мата Хари!

И нещо за КГБ. Не знам за какъв учебник говори Борисов, защото в школите на този специален октопод са преподавани много оперативни дисциплини. И аз силно се съмнявам, че премиерът ни ги е чел. Известно е, че тази дейност не му е любима. Нещо са му разказвали, а той сега си го интерпретира в свой интерес в опит да ни внуши, че е жертва на руснаците, на които скоростно строи цял газопровод за сметка на българския бюджет.

Само да вметна. В практиката си специалните служби се стремят да придобиват истинска, действителна информация. Не се толерират съчиненията, напротив- наказват се. Защото основната дейност на тези служби е да захранват правителствата си с надеждна, често обществено прикрита информация, а не е да изработват компромати. И все пак – компромати се използват, но става дума за вярна информация, която злепоставя лицето!

Каква е истината при Борисов в дадения случай? Дали тези, които му осигуряват проститутки са свързани с руснаците?! Сякаш самият Борисов има такова съмнение. Дали е зависимост от корупция или от проституция! Или по-скоро и от двете заедно ? Това трябва да се разследва! Но днес няма кой да извърши това всестранно, обективно и пълно.

За това решението е активност на предстоящите избори за създаване на условия да се демонтира Борисовата държава!

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече