Николай Марков: ДПС е минало, лицето на което е гримирано с радиоактивен прах

0

Опитват се разни да анализират появата на турския президент Ердоган на видео партийната конференция на ДПС. Всички говорят сякаш са лапнали парче от скала в устатат си и това им пречи да изрекат цялата истина, която никак не е невидима!

Това пише в личния си профил във Фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков, който традиционно коментира общестевено-политическите събития в държавата.

Големият диктатор Ердоган се появи на един екран до малкия и зависим човек Доган след специфични шумове по оста Москва-Анкара-София-Берлин и начало на процеси, които никак не са добре за страната ни. Винаги, когато е имало временно /постоянно е невъзможно /разбирателство между Турция и Русия, ние сме били поставяни пред много тежки изпитания, но поредното неадекватно включването на Берлин е катастрофа.

Впрочем, Ахмед никога не е бил основен играч в тая игра и не можа да израстне повече от прост инструмент за постигане на външнополитически влияния спрямо България. Той е сърдит на съдбата, че го е направила „политик“, но не съдбата го направи такъв а Държавна сигурност – онази, която направи и целия преход дотук, включително природното бедствие агент Буда /единствен възможен „приятел“ на Ердоган!?/. Огромна паяжина от политически пешки, които се местят по шахматната дъска само с чужди ръце.

Това е истината!

Групировката ДПС беше утробата, която роди Илия Павлов и Мултигруп, за да стане възможна мафиотската схема – държава в държавата. Същата групировка роди и наследникът на убития Павлов, в лицето на Делян Пеевски с нова – държава в държавата. За трансформацията на националния капитал и превръщането му в олигахичен инструмен няма да говоря, защото това е дълъг и неудобен разговор.

Няма допирателни между Ердоган и Доган!

Никакви. Това са две вселени, на светлинни разстояния една от друга. Простото оръдие на труда Ахмед се храни с неща, които нямат нищо общо с голямата политическа игра на титаните. И това е проблем, защото България все още няма политически инструменти за равно участие в сериозната игра на политически бридж. Провинциалната психика и поведение, включително на новоизлюпения Мустафа са доказателство за архаичност, гнилостни процеси и тежки инфекции, които унищожават болното от интелектуална проказа тяло на ДПС. Виждам, че самите те не го разбират по ред причини, но крайните последствия за много от тях ще бъдат изключително лоши.

ДПС е миналото ни, господа!

Минало, лицето на което е гримирано с радиоактивен прах, безотговорно поведение и много, много смърт на невинни хора.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече