Адвокат Елена Гунчев: Народ, който си мълчи, си заслужава съдбата! Последният да пусне химна и да погребем България!

0

Неадекватността на правителството направо изби рибата днес. Продължават затварянето на държавата до края на януари, точно по време на празниците. Не че ми е толкова жал за ресторантите, които съдираха по десет кожи от клиентите си по това време на годината, ама няма как да не ожаля хилядите работници и малки семейни фирми, които просто няма да оцелеят под „топлите“ грижи на мутрите.

Това написа в личен пост във Фейсбук адвокат Елена Гунчева.

Здравеопазването, както всички видяхме, е в кома. Приритва за последно. Вече е срамно в болница да умреш от друго, освен от ковидясване, а да си отидеш от този свят в по-добрия на стълбите пред храма на Хипократ, вече стана традиция. И то пак благодарение на мутрите, които превърнаха живота ни в търговия.

Сега са вдигнали мерника и на икономиката, която и без това едва крета. Стадата инвеститори, които Онуй в болното си съзнание виждаше, явно са се пренасочили, а растежът на икономиката е само в стъкмистиката. Защото икономиката се преценява по джоба на хората и по задлъжнялостта на държавата и гражданите. Но пък да очакваме един прост /ама много прост/ охранител и държач на маркучи, да разбира нещо от икономика и държавно управление, е прекалено. Пък и никой не го е избрал заради това. Избраха го недоуважени женки, на които им харесваше да го гледат как се показва по мускули и с кожената тужурка се прави на мачо.

А мъжете си мислеха, че е мъж. И всичките сгрешиха. Избраха един некадърен тулуп, който за чеп за зеле не става, а и е страхливец, който не може да поеме отговорност за действията си. Да, бива го за престъпни схеми и да върти бухалката, образно казано, но оттам нататък е срамна работа…..

Народ, който си мълчи и не протестира, когато го убиват, си заслужава съдбата. Отровните, Маяма и прочие политически недоразумения, които се пънат и те да ни управляват, размиха протестите, а народът, обезверен и отчаян, се прибра по домовете си да псува управляващите мутри.

Но това не е решението. Този път заплахата е за всички нас. За народа. За българите. За бъдещето на децата ни! Не са ни необходими лидери и организатори, съпротивата Е ДЪЛГ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!

Съпротивлявайте се на тази агония! Защитете живота си, живота на семействата и децата си! Защитете правото си на нормален живот. Защитете България! Съпротивата е наш дълг. Защото другото, което ни очаква, е бавна и мъчителна агония и това да бъдем свидетели на последните мигове на Родината си. Мен ме е срам от тази ситуация и АЗ НЯМА ДА Я ДОПУСНА. Да, не мога да променя света. Но мога да променя себе си и никога да не се примирявам. И да се съпротивлявам. И да се боря за бъдещето на сина си! Да се боря за Родината си! И заради всички вас, които сте загубили надежда….

Защото без съпротива, последният българин ще трябва да пусне химна и да погребем България!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече