Божков ексклузивно: Държавата е рекетьор, разпределя според Шиши и Доган

0

ПП „Гражданска платформа “Българско лято” проведе Учредителното си събрание. Поради извънредната епидемиччна обстановка в страната и действащата забрана за провеждане на масови мероприятия, събранието бе първото по рода си, проведено изцяло онлйан. Над 900 Учредителни членове на партията се събраха онлайн.

Васил Божков също се появи, за да отправи своето послание:

Време е заедно да отворим нова страница. Никой досега не Ви даде възможност, а Вие можете. Дълбоко в себе си всеки се съмнява, че хунтата не може да бъде победена. Аз обаче не се съмнявам, знам, че може и трябва да бъде победена. По един или друг начин всеки един от нас е потърпевш от провала на прехода. През последните 30 години всички се изредиха, но заедно имаме последен шанс и аз няма да Ви предам. Знаете, няма бъдеще без образование, няма живот без здравеопазване, няма прогрес без чиста природа, богата култура, здраве и икономика“, каза той.

Няма успех без справедливост. Няма как да има България без свобода. Свобода на предприемачество, свобода на духа, свобода на действието. Защото България е Европа, България е буквите на Кирил и Методий, наследство на Тракийските царе и техните днешни потомци – младите хора. Когато държава престане да бъде мутри за бизнеса, тогава ни очаква възход“, коментира Божков.

„Държавата е рекетьор, разпределя Вашите средства според Шиши и Доган. Всички плащаме данък „Корупция“, докато загиват хора на пътищата и пред стълбите на болниците. Природата ни умира, морето е във фекалии, въздухът е отровен. Това ще спре – идва време за справедливост“, допълни той.

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече