Активистът Димитър Делчев: Борисов прави кампания с джипката и нарушава избория кодекс

0

Премимерът Борисов прави комппания с джипката и нарушава избория кодекс. Нарушението е в това, че кампания се прави само месец преди изборите. И второ – използва държавни средства за това. Борисов да хвърли ключовете от джипката. Това каза лидерът на ”България на гражданите” Димитър Делчев.

Димитър Делчев, снимка: Frognews.bg

Това негово появяване от джипката не решава нито един проблем. Борисов да отиде и сключи договори с други държави за повече ваксини – както с Гърция, така и с Румъния, за да може да сме спокойни на изборния ден, заяви политикът пред bTV.

Според него има таен план на властта, да се вземат по-малко ваксини. До края на февруари ще получи ваксини за около 85 хиляди души. За три месеца държавата няма да може да си набави достатъчно ваксини за изборната администрация, това създава хаос и притеснения. Според нас целта на властта е да купи по-малко ваксини до април месец, за да предизвика по този начин хаос и ниска избирателна активност, смята той.

Ние сме първи по бедност и смъртност, но сме последни по скорост на ваксиниране. Правителството е поставило проблема с ваксините на последно място. За да строи подпорни стени, които падат. За да прави тротоари, които пропадат. Ще загубим много в икономически план  заради забавянето на ваксините, категоричен бе Делчев.

Източник: Frognews.bg/ БТВ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече