Христо Иванов призова Борисов лично да подкара фадрома и да бутне Догансарай

0

Призовавам Бойко Борисов да подкара лично фадромата и да  събори летния сарай на Ахмед Доган на плаж „Росенец“. Това каза председателят на „Да България“ Христо Иванов пред журналисти.

Повод за коментара му са законодателни промени, инициирани от ГЕРБ, направени в последния момент и без мотиви, управляващите се опитват да спасят незаконни постройки към имението на Доган. „В последния момент се внасят, няма мотиви, няма публично обяснение какво налага тези промени. И понеже утре предстои второто четене, аз съм тук, за да призова депутатите от ГЕРБ да не си помислят да обслужват Доган отново“, каза Иванов.

„Не се противопоставяме на легализирането на реалните рибарските постройки, но съжалявам, Доган е философ, почетен председател на ДПС, почетен председател на българската мафия, но за рибар не знам да е„, коментира съпредседателят на „Демократична България“.

Той поиска депутатите от управляващата партия да кажат как няма да позволят почетният председател на ДПС да се възползва от внесените от тях текстове, за да си спаси имението. Той призова всички народни представители „вместо да се занимават с това как да спасят рахътлъка на Доган, да се погрижат за честни избори“.

Според Иванов честните избори могат да се гарантират с гласуване по пощата и въвеждане на видеонаблюдение на процеса по отчитане на гласовете и съставяне на протоколите. От „Да, България“ вече са дали на всички парламентарни групи своите предложения за нови текстове, които да гарантират честните избори.

Ето и линк към видео по темата: https://www.facebook.com/watch/?v=167625828088515

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече