БСП към ГЕРБ: Докога ще осъждат България заради манипулациите ви (ВИДЕО)

0

„България е осъждана неведнъж заради това, че депутати от ГЕРБ си позволяват тук да изопачават фактите и да произнасят присъди. България е осъждана неведнъж за хора, които тук четяха СРС или подобни на тази декларация. Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков по повод декларацията на ГЕРБ, с която управляващите призоваха Румен Радев да оттегли заявката си за втори президентски мандат.

„Моля също да пазите авторитета на институциите. Скоро има избори и тогава хората ще се произнесат дали искат политици като Румен Радев, или политици като Спас Гърневски“, посочи още Зарков. Вчера администрацията на президента публикува опровержение на медийни публикации за предполагаема злоупотреба със служебно положение в МВР по време на служебното правителство, назначено от президента Румен Радев.

От „Дондуков“2 посочват, че разследването на ОЛАФ се отнася за сключен договор от вътрешното ведомство на 22 февруари 2018 година, а не на 23 март 2017 година.

Процедурата за покупка на въпросните автомобили започва от второто правителство на премиера Бойко Борисов през 2016 година и приключва с подписването на договор 10 месеца след изтичането на мандата на Пламен Узунов като служебен министър на вътрешните работи.

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече