„Има такъв народ“ на Слави и „Републиканци за България“ на Цветанов превземат цели структури на ГЕРБ в Пиринско

0

ПП „Има такъв народ“ на Слави Трифонов и ПП „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов превземат цели структури на ГЕРБ в 1-ви МИР – Благоевград. Областният координатор на ПП „Има такъв народ“ в Пиринско адв. Илко Стоянов не се спира пред нищо и действа безкомпромисно, пише Pirinsko.com.

Той създаде структори на партията на Слави във всички 14 общини в областта, като консолидира успешно протестен и наказателен вот срещу управляващите със заявка за двама Народни представители в следващия парламент.

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов пък очаква силна подкрепа за партията в Благоевградска област.

Той се довери на бившите кметове на Благоевград Атанас Камбитов, на Банско Георги Икономов и на Санднски Кирил Котев, както и на общински съветници от ПП ГЕРБ в Благоевград, Банско, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Сандански, Струмяни Разлог и Сатовча.

Сред поддръжниците са бивши и настоящи полицаи, както и служители на държавните горски стопанства в Пиринско, където дълги години Атанас Камбитов кадруваше, а днес ги контролира чрез инж. Сашко Попов, директор на Регионалната дирекция по горите ( РДГ) – Благоевград. Припомняме, че през изминалата седмица председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Атанас Камбитов, общинският координатор на Банско, Георги Икономов и общинският координатор на Сандански, Кирил Котев откриха партийни офиси и се срещнаха с членове и симпатизанти в областта.

За да се привлече медийно внимание, нужно за социологията, в която към момента не влиза ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов непрекъснато повтаря, че са събрани около 30 000 подписа за регистрацията на партията, при положение, че са нужни 9 900.

Също така приканва Областния координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков да излезе на публичен диспут с областния ръководител на Републиканците Атанас Камбитов.

Искам да видя как областният ръководител на ГЕРБ – Благоевград ще застане в един публичен диспут с областния ръководител на Републиканци за България. Единият е направил много, а другият е получил много. Атанас Камбитов даде силна подкрепа за сегашния координатор на ГЕРБ. „Аз съм убеден, че жителите могат да преценят кой какво е свършил“ каза пред медиите в Благоевград Цветанов.

„Има такъв народ“ (ИТН) на Слави Трифонов и „Републиканци за България“ (РБ) на Цветан Цветанов се борят за преразпределение на гласовете на ГЕРБ и на тези срещу ГЕРБ, въпреки че лидерите им по един или друг начин – лично, институционално или скрито, по-скоро или по-отдавна, са били свързани с Борисов и управлението му.

Най-големият шок след изборите на 4 април ще бъде, че няма да има доволни и щастливи политици. Този път разочарованията ще бъдат трудно прикрити. Нито ще стане толкова различно, нито пък ще бъде същото. Във всички ще надделее онзи страх, че ще останем дълго време в изборна, респективно несигурна ситуация.

Източник: Pirinsko.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече