Стефан Гамизов „разплете“ схемата: Локдаун, хората под ключ и милиардите пак са наши

0

17 март 2021 година. Най-често чуваната дума е “локдаун”. Българската версия на Призрака и Мрака в лицето на Манекена и Простака, садистично “отвориха” държавата, за да развихрят пандемията за 2-3 седмици и после… “локдаун” преди изборите, хората под ключ да не мислят много за башибозука, после ниска избирателна активност и милиардите пак са наши.

Това пише анализаторът Стефан Гамизов в личния си профил във Фейсбук по повод обществено-политическите процеси у нас.

Когато те сполети такова садистично и невъобразимо зло, каквото е управлението на Борисов, човек не е подготвен да възприеме реалността. Човешкият мозък обичайно не е на психопат и има всякакви механизми да удържа човек от зло поведение. Това е причината и българите сега да са в някакво отричане на случващото се около тях.


– Диктатура? Как? Ние сме в ЕС и НАТО!
– Садистичен диктатор? Не е рaзстрелял никой и няма концлагери! Само съм беден, децата избягаха и чакам да умра без всякаква грижа.
– Цензура? Нали всеки си говори, каквото иска. Наистина ли има цензура?
– Борисов е слуга на Путин? Ама нали купихме американски самолети!
– Няма ваксини? Никъде няма ваксини! Чух го по телевизията! Същата по която “няма” цензура и пропаганда.


Ако някой не е разбрал, пак ще повторя за кой ли път, че България при Борисов е африканска диктатура и мащабите на разрухата в държавата са толкова по-големи, че дори са невъобразими, макар все още да се крият успешно с нагла репресия, пропаганда и цензура. Не могат да скрият само смъртта от COVID-19, садистичното ползване на пандемията да запазят диктатурата и колко са арогатно нагли и некадърни!

Автор: Стефан Гамизов

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече