Радослав Бимбалов: Безличните, които ни управляват, искат да ни убедят, че сме прости като тях

0

Бандата на власт в България е съставена от безличници, които са се докопали до властта благодарение на своята лакома посредственост. Щяха да са безумно жалки, ако не бяха въоръжени до зъби с простащина.

Това пише като коментар в личния си профил във Фейсбук ПР експертът Радослав бимбалов.

Бандите по филмите са яки. В тях често участват актьори със статут на страшни секс-играчки, които трошат безсмислено скъпи коли, спят с чистокръвни богини и се къпят в шампанско и кръв, понякога едновременно.

Бандите в истинския живот не са толкова яки. В тях често участват страховити типове, които крадат не само коли, бият еднакво чистосърдечно жени и мъже, къпят се в евтин алкохол и кръв, винаги едновременно.

Бандата, която вилнее на власт тук, не е нито от първия, нито от втория тип. Членовете й не трошат коли, а усвояват европейски фондове, отклоняват средства или си разпределят държавни блага. Нямат достатъчно квалификация за нищо, но притежават правото да решават всичко. Къпят се в пари от легален чадър над нелегални сделки. Не разливат собствена кръв, но понякога пускат кръв на неудобни предприемачи или непослушни олигарси. Могат да псуват само на майчиния си език, но не и да го говорят правилно. Некадърността ги прави равни, а алчността – единни.

Тази банда е съставена от безличници, които са се докопали до властта благодарение на своята лакома посредственост. Щяха да са безумно жалки, ако не бяха въоръжени до зъби с простащина.

Те не просто ни внушават, че сами ги избираме и с това им даваме правото да крадат надежди и да безчинстват с бъдещето ни. Тези бандити искат да вярваме, че сме като тях.

Престъпно прости.

Автор: Радослав Бимбалов

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече