Божков се опря на Ванга: От чужбина ще дойде 60-годишен мъж със здрава ръка, който ще оправи България

0

Божков влезе в сферата на пророчество на Ванга и проклятие тип „фараони“. Предсказание на Ванга, проклятие в стил „фараони“ – интервюто на Васил Божков пред Мартин Карбовски, излъчено в профила му във Фейсбук, определено показва нивото на политическата кампания за парламентарните избори като цяло.

А доста от въпросите бяха с марка „читателите/зрителите/слушателите искат да знаят“.

На въпрос дали е възможно да се върне в България след изборите, отговорът беше: „Ако сме в парламента, идвам, естествено – не мога да излъжа доверието на народа. Ако не съм, продължавам борбата оттука – не мога да се върна в България поради простата причина, че в България няма закони. Ако си в затвора, как можеш да се бориш“. 

Всичко това обаче беше предшествано от разговор на тема как Ванга била предрекла, че от чужбина щял да дойде 60-годишен мъж със здрава ръка, който сега само мълчал, но щял да оправи България. Не съм суеверен, ама кажи, заяви Божков още преди въпроса. И го стори, след като преди това обясняваше как върху колекцията му от антики, която беше конфискувана, едва ли не тегнело проклятие и внуши, че всъщност това било най-страшно за конфискаторите, а не съдебните дела, които завел, включително в Лондон: „Съкровищата си избират пазителите, но носят и проклятие на грабителите – нещастието ще ги сполети рано или късно. Казах, не е толкова страшно щетите от закона, а проклятието, което ще им нанесе“.

„В съдбата вярвам, няма случайни неща“, уточни Божков.

„Рано или късно идвам“, добави той и се закани да играе на избори „до победа“.

Засега избягалият в Дубай Божков нямало да говори повече за управляващите в момента и да вади „нови доказателства“, защото нямало кой да разследва в България. Иначе имал достатъчно материали и доказателства, но ако ги даде на сегашната прокуратура, щял да ги съсипе: „Дойда ли на власт, максимум 3 месеца главата на хунтата е в затвора“. Той обеща и да закрие специализираните съдилища и прокуратура, както и КПКОНПИ, защото били „бухалки“.

Според Божков, Слави Трифонов вече си разпродал партията: „Като им видиш листата, виждаш кои корпоративни интереси къде са“. Избягалият в Дубай бизнесмен уточни, че иначе Трифонов имал същите идеи като него, само че след като му отказал бъдеща коалиция, си проличало какво било всъщност положението. Той си приписа и протестите от 2020 година: „Ако не бях направил интервюто при Хекимян, протести нямаше да има“. Откога те е грижа за народа, след като не те гонеха, не правеше нищо – на този въпрос Божков отговори така: „Ако не ми беше случило това нещо, сигурно щях да стоя отстрани, да гледам и да не взема мерки“, след което обясни, че винаги помагал. „Искам да оправя държавата, да е добре за всички хора“, добави той.

За коронавируса Божков смята, че е пропаганда и се ползва за контрол на хората. По думите му, бил го изкарал – за 3 дни, с болки в мускулите и температура, като го сравни с грип. Визията му за проблема е следната – който иска, да спазва мерки, който иска, да се ваксинира, държавата да осигури ваксини, а който не иска – да не спазва нищо.

Източник: Eпицентър.бг

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече