Румен Петков захапа Мая: Излъга хората и ги заряза, тя е лъжец в тежка форма

0

Мая Манолова е лъжец в тежка форма. Излъга гражданите на Кюстендил да я изберат за народен представители и ги заряза. Знаем и кой я избра за омбудсман. Излъга гражданите, че ще пази техните права и след това отново ги заряза и се хвърли в битката за кмет на София. Как успя да загуби спечелени избори и да обясни загубата с различни странни субекти от всички точки на България не знам и не е моя работа.

Това каза като право на отговор срещу нападките на Мая Манолова председателят на ПП АБВ Румен Петков.

И още:

Аферата „Костинброд“ също е показателна. Човек с много власт и с много ресурси я изпрати в Костинброд, за да лъже в продължение на няколко дни и след това тази афера изведнъж изчезна. Госпожа Манолова каза, че ще ме съди. Искам да й кажа да бъде по-умерена в исканията си към мене, защото аз не съм Васил Божков. Какво е искала от г-н Божков на срещата си с него, само те си знаят. Може би тракийско наследство, но надали. И да кажа, че лъже и сега. Никога и под никаква форма не съм коментирал „гьола“, освен с искането НАП да предостави документа, с който е констатирала наличните 32 милиона.

Този документ обаче още не е предоставен. Аз съм затварял „глола“, защото съм искал и той беше затворен през 2015 година. След това, когато го отвориха, и аз бях извън парламента, всички институции, включително и госпожа Манолова, която по това време беше зам.-председател на Народното събрание и омбудсман. Паркингът е нужен. Днес и вчера на Видин имаше 10 км опашка, на Лесово – 7 км опашка, а в Русе опашката преминава през целия град. Никой обаче не се интересува от мъките на превозвачите.

Държавата е тази, която трябва да направи паркинги и трябва да даде възможност на частната инициатива да изгради такъв тип съоръжения, с които България да е подходяща дестинация за превозвачите. И да сме наясно – госпожа Манолова е четири мандата народен представител и омбудсман. Ако тя е символът на промяната, „жална й майка“ на промяната.

Видеото с коментара на Румен Петков вижте ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече