Методи Андреев: Борисов да не е на две чаши вино?

0

Доц. Методи Андреев и адвокат Петър Славов от т. нар. „ Група за натиск“ коментираха темата за искането на ГЕРБ да се броят контролните разписки от машините за гласуване в предаването „Честно казано“ по Евроком.

Жалбата ни е в съответствие с Изборния кодекс.  Какво и как се интерпретира, няма да коментираме. В един магазин пазарувате 30 продукта, през касата минавате. И след това касиерката казва – сега ще ви сметна сумата с един молив. Няма съмнение, че машините работят според изискванията. При обжалване евентуално може да се търси контролна проверка. А не класните стаи един върху друг хората с часове да гледат едни бележки. Смисълът на машинното гласуване е да се действа бързо. Съдът в 10 часа утре трябва да се произнесе“, каза Петър Славов.

Като броят контролните разписки, в комисиите ще се изпокарат. Всеки ще брои и ще изкарва различни резултати, смята той.

Основна мина на изборите сега е дезинформацията. Хората се демотивират, защото си казват, че от тях нищо не зависи. Някои партии на статуквото точно това целят. Да направят всичко възможно техният твърд електорат да отидат само те до урните, допълни Славов.

Ясно е кой има полза от това – Борисов, категоричен е Методи Андреев.  Чудя се, като е в Перущица, да не е на две чаши вино? Той си измисли за „пипането“ на софтуера. Така беше и за ваксините с изтекъл срок. Създава се особена обстановка за несигурност. Големи глупости върши този бивш премиер и никъде другаде това не се случва. Защо Тошко Йорданов каза, че преференциалното гласуване е корупционно. Против него преди беше ДПС, коментира още Андреев.

Това общество продължава да гласува за Борисов. Това е много тежка болест. Става въпрос за 600 000 човека. Трябва да е ясно, че те създадоха корупционна държава. Няма реакция на прокуратурата от разкритията на служебното правителство. Явно, че манталитетът на медиите не се е променил, каза Методи Андреев.

Виждате, че има подписан договор за един милиард кубически метра азерски газ. Сега никой не може да каже защо 12 години не могат да направят газовата връзка. Азерският газ е два –три пъти по-евтин. Питали ли сте се – няма дърва по селата, защо това сега се случва. Отговорът е един – явно олигархични кръгове да създават допълнителни кризи. Кой държи дърводобива в България – ДПС. Защо се вдигна олиото?! За мен България е разделена на отделни олигархични клъстери и всеки е получил задача да саботира в неговата си област, завърши Методи Андреев. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече