Аламанов: Продаването на фалшиви сертификати е гнусно престъпление

0

Публикацията е от фейсбук-профила на известния ПР-експерт Любомир Аламанов

Продаването на фалшиви сертификати е гнусно престъпление, като продаването на фалшиви шофьорски книжки – рано или късно невинни хора могат да загубят живота си.Лекар и медицинска сестра са издавали десетки фалшиви сертификати. Основно движещо лице – политик.

Патриотар, бивш управляващ. Лицата на позора.

Надявам се, че всички институции ще се задвижат и ще има скорошни арести. Като цяло, тези нещастници спомагат за разпространието на вируса и продъжаването на нуждата от тежки мерки. Във време на извънредна епидемична обстановка подобни действия може да се определят като мародерство.

Надявам се, че съответните браншови организации ще се задействат. Лекарите, медицинските сестри, здравните работници са нашата опора в тази пандемия. И ако им нямаме довери, то на кого да имаме? Ако те като лидери на мнение не вдъхват довери в науката, то кой?Няма да се уморим с Александър Христов и Даниел Киряков да повтаряме, че в момента най-важните лидери на мнение са медицинските лица, учителите, полицаите, администрацията, духовните водачи. Ако те не вдъхват доверие в масовата публика относно ползата от съвремената медицина, то кой.

Поздравления на Viktoria Boyadzhieva, Marta Evtimova, Marina Tsekova, Nina Aleksandrova и всички други, които са разкрили тази схема.

И не гласувайте за патриотари, за бивши управляващи, за популисти и лъжци, те само ви заблуждават. Оставят хаос и се опитват да се представят за компетентни да го оправят. А не могат. Те са виновни, че като общество стигнахме дотук.

Пазете се! Ваксинирайте се! Пазете близките си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече