„Феодалите, които целуваха ръка на Борисов, ще започнат да му обръщат гръб“

0

Днес (вчера – когато беше на разпит в МВР за кюлчетата и пачките в чекмеджето – бел.ред.) зърнах Негово Бивше Премиерство да си тръгва от полицейското сбръчкан, с лице на вълни – като нова негова магистрала. „Жегата“, според Робърт Де Ниро и Ал Пачино, се усеща бързо.

Истината е, че натискът върху Борисов ще се засилва, но не само защото срещу себе си има зажаднели за мъст хора, които ще направят всичко по силите си да разкарат телохранителя Иван Гешев.


Първият проблем на Борисов, е че свитата му ще почне да намалява. Феодалните васали от всички краища на страната, които навремето целунаха премиерската ръка и почнаха да пълнят нощното му шкафче, загърбвайки своя прародител Доган, сега ще почнат да обръщат гръб на Борисов. Един след друг. Вторият, още по-голям проблем на Бойко е, че неговите благодетели в Брюксел се гнусят от политически трупове, а бащицата в Кремъл си има по-сериозни геополитически игри в момента.


С други думи, скоро ще видим това, което бяхме свикнали да виждаме от Борисов с години, в джипа. Неговият обширен гръб.


Завъртам стъкленото кълбо и виждам… О, боже… Лято е. Бойко е политически емигрант, а негов любезен домакин е мустакат диктатор от близка държава.


Невероятно? Да видим…

Радослав Бимбалов, Facebook

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече