Петричкият кмет Димитър Бръчков даден на главния прокурор (документ)

0

Зулумите на петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков вече са в радара на прокуратурата и нейния шеф Иван Гешев, съобщи Narod.bg.

След като медията осветли десетки схеми на Бръчков и неговата кохорта, подкрепени с документи, най-после в държавното обвинение се заговори за акция срещу оялата се клика в Петрич.

Последен пирон в ковчега на мафията ГЕРБ в югозападния град забиха петричани, които входираха сигнал до прокурор №1 под номер PRB202319372152I за безобразията, които феодалът Димитър Бръчков върши години наред под крилото на кръга около Бойко Борисов без санкция от държавните институции.

В документа са изброени малка част от откровените престъпления, вършени от Бръчката, както местните наричат пробития градоначалник.

Сред тях десетките опорочени обществени поръчки, погълнали милиони обществен ресурс, компрометираните търгове и конкурси, незаконната сеч, уволнения, репресии и злоупотреби с властта.

В документа, който публикуваме, се изброяват и досъдебните производства, в които главен герой е кметът на ГЕРБ Димитър Бръчков.

Ето и самия документ:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече