Министър Зарица Динкова: Води се кална кампания срещу български туризъм

0

Изключително важно е да защитим българския бранд в тази кална кампания, която се вихри доста мощно и целенасочено. Не само у нас, но и сред партньорите ни. Това каза министърът на туризма Зарица Динкова в предаването „Здравей, България“ в ефира на Нова тв.

„Не мога да знам как точно и откъде се финансира тази кампания“, коментира тя. Според нея тази кампания е доста уплътнена и отговаря на всички изисквания за хибридност.

„Добрата новина е, че растежът на туристите е донякъде и благодарение на българските туристи. Това е хубавото, че ние започнахме да оценяваме нашите туристи по начина, по който те срещат това гостоприемство и уважение в съседна Гърция, което до момента ги караше да правят този избор“, посочи министърът.

По думите ѝ за момента туристическият сезон върви добре. Има притеснения за следващия месец, но тези притеснения ще се адресират, когато от министерството имат точни данни.

Зарица Динкова смята, че най-добрите мерки да имаме по-силен туризъм са пазарните – доброто съотношение между цена и качество и доброто качество на продукта.

Тя заяви, че българското море е чисто и безопасно и няма нищо притеснително в данните до този момент.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече