СКАНДАЛНО! Охранителна фирма „Е и О секюрити“ държи юздите на Инспекцията по труда в Благоевград срещу „бонуси”

0

Как частна охранителна фирма разширява дейността си чрез съдействието на държавна институция може да вземем идея от ръководството на благоевградската „Инспекция по труда” и по-точно от нейния директор Славянка Симитчийска и подчинената ѝ шефка на „Безопасност на труда и контролна дейност” Спаска Стамболийска, гласи сигнал до Narod.bg.

Дори когато възникне личен проблем на собственика и управител на охранителната фирма „Е и О секюрити” ЕООД Емил Асенов Георгиев, той се разрешава бързо чрез намеса на подходящите инспектори, категоричен е информаторът. За извършваните услуги възнагражденията са под различна форма – банкети, фирмени календари, може и по друг начин, лаконичен е източникът на Narod.bg.

„Съвсем основателно благоевградчани питат кой управлява Инспекцията по труда в Благоевград. Дали това е охранителна фирма „Е и О секюрити”, регистрирана на ул. „Григор Пърличев” №8 и нейният управител, който е в повече от близки отношения с директорката Симитчийска?

Или пък е службата по „Трудова медицина”-Петрич, която пък се управлява от голямата инспекторка Стамболийска – дясната ръка на Симитчийска, с която правят дамско ОПГ с още няколко приближени инспекторки и за разнообразие има и двама-трима инспектори от мъжки род.

Някои от приближените дори са бивши съдружници на директорката и работодатели с шивашки цехове, за което Narod.bg обещава да публикува отделен материал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече